Schermafbeelding 2015-11-25 om 17.26.20

In 2007 is Remo als jong ondernemer gestart met het uitvoeren van zijn droom in Beuningen. Na het voltooien van zijn opleiding aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS), richtte hij de sportschool Speijers Sports op en kon hij hier zijn energie en passie voor sporten en bewegen in kwijt. Tijdens de opstart van Speijers Sports, werkte Remo nog in de jeugdzorg bij Pactum Arnhem, tot dat hij van het runnen van de sportschool zijn full-time baan maakte.

Naast zijn functie als sportschooleigenaar beoefent Remo al sinds jonge leeftijd verschillende extreme sporten waaronder professioneel ijshockey, parachute springen en zat hij vier jaar als Red Bull atleet in het Nederlands Team Ice Cross Down Hill (ook bekend als Red Bull Crashed Ice.)

Vanaf 2010 heeft Remo naast zijn huidige activiteiten als sportschool eigenaar en personal trainer een product op de markt gebracht genaamd Fresh K.O (www.freshko.nl.) Een product dat zich richt op extreme sporters en waar hij veel professionele en olympische sporters mee steunt door sponsoring. In 2012 is Speijers Sports uitgebreid met de groeps-trainingsvorm Rebel Fit (www.rebelfit.nl), dat een groot succes is in Nijmegen en omstreken. Remo zijn nieuwste aanwinst is het bedrijf PT024 (www.pt024.nl), een platform voor personal trainers.

Als inwoner van Beuningen zet Remo zich in voor de bewoners van zijn dorp en is hij bestuurslid van Beuningen Sportief. Een vereniging die diverse sportieve evenementen organiseert om zoveel mogelijk mensen (en met name de jeugd) in beweging te krijgen.