2Sjors Massar - FIT - Jeremy Vonk - 6 - HR


Personal Training
Voor het inplannen van een personal trainingssessie zie www.pt024.nl.


Warming-up’s
Heeft jouw sportevenement een opzwepende warming-up nodig? Remo heeft veel ervaring in het geven van warming-ups voor duizenden mensen tijdens evenementen waaronder The Strong Viking Run en de jaarlijkse Santa Run.


Rebel Fit/Personal Training workshop
Rebel Fit is een nieuwe vorm van small group training die zich richt op functioneel en verantwoord trainen. Elke training is anders en bestaat uit oefeningen met losse trainingsattributen zoals halters, kettlebells en dumbbells. Er wordt getraind op kracht, explosiviteit en conditie.

Bij de Rebel Fit cursus trainen we de toekomstige trainers. Doorlopen we onder andere de trainingstechnieken, trainingsprincipes, voeding, strength & conditioning en de basis van het ondernemen. Rebel Fit master Dave Stappershoef en Remo Speijers laten je zowel fysiek als mentaal flink zweten!


RBCI Clinic
Red Bull Crashed Ice is een extreme sport georganiseerd door Red Bull waarin de deelnemers al schaatsend een lastig hellend parcours moet overwinnen. Sinds 2000 worden er wedstrijden georganiseerd, waarbij vanaf 2010 ieder jaar een wereldkampioenschap op het programma staat.

Stap een dag het ijs op met ex-Red Bull Crashed Ice Nederlands Team atleet Remo Speijers en leer de basisprincipes van deze snelle sport. Spring, duik, glijd en schaats onder en over de vele obstakels door en finish als eerste. Deze clinic is geschikt voor grote groepen die een leuke, actieve en vooral unieke dag willen beleven.


IJshockey/Bandy/Schaatsclinic


Voor meer informatie of boekingen, neem contact op met:
remo@speijerssports.nl of via +31 (0)24 675 43 45